Spring naar content

Arrangementen

Boerenbanket

Aan de tafels waar u zit worden grote stapels pannenkoeken gebracht met om en om spek en naturel. Op tafel staan allerlei bakjes met verschillende ingrediënten. Zoals kaas, vruchtjes, warme krenten en rozijnen, gebakken ui en champignons, jam, perziken, bruine suiker en natuurlijk stroop. U mag zoveel eten als u zelf wilt.

Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij een voordelige aanbieding gemaakt. Zoveel pannenkoeken eten als u kunt. Dat is lang niet gek. Vooraf krijgt u een vers gebakken stokbroodje met kruidenboter en pesto.

Prijs boerenbanket per persoon: € 14,50
Prijs boerenbanket kinderen t/m 12 jaar: € 12,50

Boerenbanket is mogelijk tot 16:30 en van 19:00 - 20:30 uur voor groepen van minimaal 15 personen*.

 *Op het minimale aantal van 15 personen zijn geen uitzonderingen mogelijk

Kindermenu

Pannenkoeken eten is een feest! Daarom is er speciaal voor de kinderen een aantrekkelijk menu voor maar € 7,- inclusief een mooie ijsbeker.

Feestje

Heeft u iets te vieren met familie, vrienden of collega's? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Er zijn diverse mogelijkheden voor uw (eventueel besloten) feest.

Cadeaubon

Leuk om weg te geven: De Strohoed Cadeaubon. U bepaalt zelf de waarde van deze bon en kunt deze cadeau doen. De ontvanger kan deze bon besteden in ons restaurant.

Reserveren

U kunt reserveren via 0593 - 346467. Graag tot ziens in ons Pannenkoekenrestaurant!